5 maart 2022

3 juni – Gouwe Ouwe!

Dansen, meezingen en sjansen bij: Gouwe Ouwe!

Veel belangrijke momenten in ons leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen. Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat legendarische concert.  Gouwe Ouwe is die trip down memory lane; samen ouderwets genieten van de muziek van toen.
Geniet van de grote hits uit de jaren 60 en 70 van The Beatles tot Johnny Jordaan live gespeeld door de huisband. Samen zingen, dansen, misschien wel sjansen en vooral ook herinneringen ophalen.
U bent op 19 november van harte welkom in buurthuis de Geerhoek die voor deze middag speciaal is omgetoverd in de kroeg en dancing van weleer. De entree is gratis, neem gezellig uw buur, vriend of bekende mee. Samen maken we er een ouderwets gezellige middag van. Zaal open vanaf 13.30 uur.
De toegang is gratis maar reserveer tijdig uw kaartje via info@degeerhoek.nl of 0165-304042
Gouwe Ouwe wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Roosendaal, Buurthuis de Geerhoek en Stichting De Tijdmachine. Past 11 maart niet in uw agenda? Ook op 8 april 2022, 13 mei 2022 en 3 juni organiseren we een ouderwets gezellige Gouwe Ouwe middag.
Bent u ook van de partij? Graag tot dan!