Vers aan Tafel Maaltijdservice

Beste KBO-Leden,

Mijn naam is Roland Jakobs, werkzaam bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. Zoals u wellicht al weet is Vers aan Tafel sinds augustus 2022 de exclusieve vriesverse maaltijdservice van KBO-Brabant en hebben KBO-Brabant leden sindsdien recht op 10% ledenkorting op onze maaltijden. Als ambachtelijke maaltijdservice voorzien wij KBO-Brabant leden niet alleen van een lekkere maaltijd. Wij staan ook voor persoonlijke aandacht en goede service.

Graag vertel ik middels dit schrijven wie wij zijn en wat wij voor KBO-Brabant en bijbehorende afdelingen kunnen betekenen.  Lees meer ……

Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. Dat zit in onze genen. Wij vinden het bijvoorbeeld leuk om onze klanten te verrassen met een cadeautje tijdens de feestdagen en onze vaste bezorgers genieten van de praatjes aan de deur tijdens hun bezorgronde. Dit kunnen wij ook voor KBO-Brabant leden betekenen. Dankzij onze persoonlijke band kunnen we bijvoorbeeld ook signaleren wanneer er meer nodig is dan enkel een maaltijd. We werken met een klein hecht team. Onze vaste klanten waarderen ons om de vertrouwde gezichten en zijn blij als hun bezorger de maaltijden tot in de vriezer bezorgt. Wij zetten graag nét dat stapje extra. Aandacht voor smaak, voor mensen en voor details.

Wij willen de lekkerste maaltijden in de markt aanbieden. Met ons uitzonderlijk brede aanbod kunnen mensen zonder moeite een lange tijd elke dag van een nieuwe heerlijke maaltijd genieten. Speciale diëten, van zoutarm tot zelfs gemalen maaltijden zijn geen probleem voor ons. Zoals u wellicht al weet komt alles vers uit onze pan. En het blijft vers. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. We kiezen voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen. Zoals grondstoffen van lokale telers, zoveel mogelijk seizoensgroenten en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst.