LADY’S DAY te Boskoop op 1 december 2022

In de Antenne van oktober heeft u kunnen lezen dat we in de gelegenheid waren een Lady’s Day te organiseren op 1 december.

De reacties waren overweldigend en gaan we nu over op het inschrijven van de deelnemers voor deze dag. Door het grote aantal aanmeldingen zal deze dag € 20,00 pp gaan kosten.

Het maximale aantal deelnemers is echter maar 50 personen wat betekent dat we bij inschrijving de lijst zullen hanteren die bij de voorinschrijving door ons is gemaakt.

Het is wel zaak u zo snel mogelijk via het inschrijfformulier, E-mail of website definitief aan te melden. Als leidraad zullen wij de lijst van de voorinschrijvingen hanteren. Wanneer het maximale aantal van 50 personen is bereikt zullen wij een reservelijst aanmaken.

De aanmeldingen moeten wel uiterlijk 20 november bij ons binnen zijn, daarna vervalt de optie van de voorinschrijving.

DAGPROGRAMMA 50+ LADY´S DAY

Hierbij de uitleg hoe deze compleet verzorgde dag er uit ziet.

Aankomst met uw groep tussen 10.15 en 10.30 uur.

In onze gezellige ontvangstruimte serveren wij koffie met vers gebak van de plaatselijke banketbakker.

Van 11.00 uur tot ca 12.00 uur presenteren wij met meerdere mannequins en ladyspeaker eigentijdse mode d.m.v. een uitgebreide modeshow met muziek en accessoires.

We houden een prijsvraag. Met een leuk cadeau voor de winnares.

Hierna gaat uw groep terug naar de ontvangstruimte en serveren wij de lunch; Heerlijke belegde broodjes, krentenbollen, fruit, jus d’orange, koffie en thee. Overigens schenken wij de gehele dag naar wens en behoefte koffie en thee.

Na de lunch splitsen wij de groep in tweeën, waarbij de ene helft naar een gratis bingo (of een andere leuke activiteit) gaat met leuke prijsjes. De hoofdprijs is een cadeaubon ter waarde van € 15,-.  De andere helft kan kijken en eventueel kopen in onze winkel van 150 m2.  Wilt u advies? Onze vriendelijke, professionele verkoopsters helpen u graag. Na ongeveer een uur wisselen we de groepen om. Het winkelen is 100% vrijblijvend!

Rond 15.00 uur sluiten wij feestelijk af met een advocaatje slagroom.

  • 262 xxxxx
    op rekening.nr NL71 RABO 0152 7222 70 tnv KBO-reizen te Roosendaal