Donderdag 19 januari 2023

Reis 01: Senioren Expo Brabant

Maximaal 50 deelnemers.  Gepland vertrek: 9:00 uur en terug in Roosendaal rond 16:00 uur.

Dé leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant

Van dinsdag 17 tot en met zondag 22 januari 2023 wordt alweer de 19de editie van de Senioren Expo Brabant gehouden in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven

GROTE TOELOOP

19 jaar geleden is de Senioren Expo Brabant begonnen als een vierdaagse beurs. Maar door de grote belangstelling van bezoekers waren wij gedwongen de beurs te verlengen van vier naar een zesdaagse beurs.

SAMENWERKING

De Senioren Expo is al jarenlang een groot succes. Dit grote succes is mede te danken aan de samenwerking met KBO-Brabant. KBO-Brabant is de grootste provinciale belangenorganisatie van senioren in Nederland.

KBO-Brabant heeft ruim 132.000 leden die verdeeld zijn over 300 afdelingen in Brabant. Natuurlijk richt de Senioren Expo zich niet alleen op de leden van KBO-Brabant. De reclamecampagne wordt groots aangepakt.

Via buitenreclame, raamaffiches, het inzetten van actieve campagnes op sociale media en ook via onze mediapartner. Via de Persgroep worden ruim

800.000 50-pIussers geïnformeerd over de Senioren Expo.

DE 50-PLUSSER VAN NU

De omvangrijke doelgroep van 50-pIussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet "achter de geraniums" maar is in actie

De 50-pIussers van nu willen hun vrije tijd op een zo’n prettige mogelijke manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50-pIussers zo'n 30 tot 50% hoger dan de veertigers. De conclusie is duidelijk. Relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het Ieven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen

Prijs per persoon: € 8,50   Inclusief: busreis en entreekaart, reisverzekering

  • 262 xxxxx
    op rekening.nr NL71 RABO 0152 7222 70 tnv KBO-reizen te Roosendaal