Reis 01:  SeniorenExpo

De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant!               >>>> Maximaal 50 personen.

De 19de editie van de Senioren Expo mag u niet missen! De Senioren Expo in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven is de grootste beurs voor 50-plussers in Brabant.

Senioren Expo, één echt “een dagje uit!”

De Senioren Expo is een complete huishoudbeurs voor de 50-plusser met ruim 100 stands. U vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging, hobby en creativiteit. De SeniorenExpo is alles voor de 50-plusser onder één dak. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van optredens van diversen bands, orkesten, koren en artiesten.

De Senioren Expo wordt georganiseerd in samenwerking met KBO Brabant. Er bevindt zich dan ook een KBO Ontmoetingsplein op de beursvloer. U kunt hier terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangbehartiging en ouderen advisering. Ook is het bij uitstek de plaats om andere leden en bestuursleden/kaderleden van KBO Brabant te ontmoeten.

Prijs: € 8,50  (incl: reisverzekering)

• Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • 262 xxxxx