Naast het bestaande aanbod van KBO-sportactiviteiten kunnen we een nieuwe activiteit toevoegen: Vitaal FIT.  Dit is een sportactiviteit in samenwerking met Aleco

Wil je op een verantwoorde manier – en onder deskundige begeleiding – in een ontspannen setting sporten om je stabiliteit, je coördinatie, je kracht en je conditie te verbeteren?  Dan is Vitaal FIT zeker geschikt!

Vanuit het landelijke programma Meer Bewegen voor Ouderen is de afgelopen 40 jaar veel ervaring opgedaan met beweegactiviteiten voor ouderen. Plezier in bewegen, leuke sociale contacten en verantwoord trainen zijn sleutelwoorden. ALECO, een sportbedrijf gevestigd op Sportpark Vierhoeven, heeft met Vitaal FIT een programma dat voortborduurt op de ervaringen met Meer Bewegen voor Ouderen. Samen met een team van o.a. fysiotherapeuten en leefstijlcoaches is een programma gemaakt waarbij je onder begeleiding in groepsverband kunt trainen.

Vitaal FIT is voor alle niveaus geschikt. De lessen zijn bij ALECO op sportpark Vierhoeven in Roosendaal (buiten op het sportveld of binnen in een gymzaal).

Laagdrempelig ervaren of Vitaal FIT iets voor u is? Schrijf u dan in !

Bent u al enthousiast? Het lesgeld bedraagt  € 22,50 p/maand (d.m.v. automatische incasso)

U als KBO-lid krijgt € 4,- korting, dus u betaalt maar € 18,50 !!

 

Meer info over Vitaal FIT of aanmelden: